Webinar om BS Web
Kom godt i gang med den nye version af BS Web​


​​Vi lancerer en ny version af BS Web til opkrævninger via Betalingsservice. Tilmeld dig vores webinar via formularen til højre – og få en grundig introduktion til den nye version.

Det nye BS Web har et nyt og mere moderne udseende, samtidig med at vi har bibeholdt alle de funktioner, som du kender og bruger i dag. Du bliver også introduceret til den nye platform Mastercard Connect Nordics. Det er her, du fremover skal logge på for at bruge den nye version af BS Web.

Når du klikker ’Ja tak, tilmeld mig webinaret’, giver du dit samtykke til, at Mastercard Payment Services behandler dine personoplysninger til dette formål og til markedsførings formål.

Du accepterer samtidig at modtage e-mails med information om flere typer af Mastercard-produkter, både dem din virksomhed anvender og dem, I ikke anvender. Det samme gælder information om samarbejdspartnere, der understøtter Mastercard og Mastercards produkter på anden vis.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til modtagelse af information om webinaret ved afmelding i link nederst i e-mails fra os. 

Læs her​ hvordan Mastercard Payment Services passer på dine personoplysninger.

{
  "error": null,
  "ribbons": [
    {
      "id": "ctl00_PlaceHolderMain_RibbonPanel0_wrapper",
      "color": null,
      "image": "/SiteCollectionImages/background/offset_317578.jpg?RenditionID=7",
      "overlay_alpha": null
    }
  ]
}