Mastercard samler 200 medarbejdere i nyt teknologicenter i Ørestaden

Mastercard samler nu omtrent 200 medarbejdere i Danmark i nye rammer i Ørestaden i København, hvor de skal fokusere på teknologi, drift og udvikling af betalingsløsninger. Ambitionen er at skabe en stærk base og et afsæt for at udvikle eksisterende og nye løsninger til Danmark, Norden eller hele verden.


"Der er internationalt opmærksomhed om Norden som en digital frontløber og med de dygtige medarbejdere, erfaringer og services, som i dag er en del af Mastercard, så har København de bedste forudsætninger for at spille en vigtig rolle, når vi taler teknologi og innovation," fortæller Erik Gutwasser, regionschef i Mastercard med ansvar for Norden og Baltikum, og fortsætter:

"Fremtidens betalingsløsninger er digitale og hvad enten vi taler om betalingsinfrastruktur, applikationer eller services, så er Danmark og de øvrige nordiske lande et rigtig godt afsæt for innovation og nytænkning. Her kan nye løsninger også have globalt potentiale."

Mastercard købte i marts sidste år dele af Nets Corporate Services-forretning med bl.a. betalingstjenester som Betalingsservice i Danmark og eFaktura og AvtaleGiro i Norge. Det er disse ca. 200 medarbejdere med base i København, som sammen med den eksisterende kortforretning samles i det nye kontor.

I november sidste år blev også fintech-selskabet Aiia med 80 medarbejdere en del af Mastercard, men de vil fortsat holde til på Artillerivej 86 i København.


Nu intensiveres jagten på it- og finanstalenter
Mastercard er en global teknologivirksomhed inden for betalingsløsninger, som over de seneste år har udvidet sit fokus fra kortbetalinger til en flerstrenget strategi med mange forskellige betalingsløsninger. Det er tanken bag de seneste investeringer i Danmark og det øvrige Norden.

Det nye kontor i Ørestaden samler bl.a. software- og javaudviklere, programmører, UX projektledere, salg og kundeservice, compliance og mange andre kompetencer. Ambitionen er at sætte skub i udviklingen og rekruttere flere dygtige medarbejdere med kompetencer indenfor teknologi og innovation.

"Vi vil udvikle eksisterende services og udvikle nye løsninger til Danmark, Norden eller til hele verden. Ørestaden kan blive et internationalt kraftcenter, hvor vores ambition er at tilbyde de mest spændende jobmuligheder indenfor betaling og teknologi i en global virksomhed med et stærkt brand og en solid lokal tilstedeværelse," siger CEO Lars Asger Petersen i Mastercard Payment Services Danmark.


Kontakt​:
Karin Strand
Director of Communications, Mastercard
+46 72 143 8615
karin.strand@mastercard.com


Mastercard i Ørestad
Det kommende domicil for Mastercard i Danmark er beliggende i hjertet af Ørestadsregionen på adressen Arne Jacobsens Allé 13, 2300 København S. Det er en eksisterende bygning, som i indretningen er redesignet med fokus på teknologi, fleksibilitet og samarbejde. Kontoret ligger tæt på Ørestad Station og dermed med knap 10 min. til centrum og 5 min. fra lufthavnen.


​​

{
  "error": null,
  "ribbons": [
    {
      "id": "ctl00_PlaceHolderMain_RibbonPanel10_wrapper",
      "color": null,
      "image": "/SiteCollectionImages/background/mastercard_1920x600_brandcircle_connections.png",
      "overlay_alpha": null
    }
  ]
}