Ny aftale mellem ISOBRO og Mastercard styrker indsamlingsorganisationer

Mastercard, som i dag driver Betalingsservice, og ISOBRO, Indsamlingsorganisationernes brancheorganisation, har indgået en aftale specifikt for indsamlingsorganisationer, der bruger Betalingsservice. Det sker ud fra en fælles ambition om at styrke organisationernes arbejde.


Med 225 medlemmer repræsenterer indsamlingsorganisationernes brancheforening ISOBRO en meget stor del af arbejdet med velgørenhed i Danmark. Rigtig mange danskere støtter loyalt op om organisationernes arbejde og vælger at bidrage med overførsler gennem Betalingsservice.

I en ny aftale har Mastercard og ISOBRO nu sat en fælles ambition om at styrke organisationernes arbejde, og der er nu en løsning specifikt målrettet organisationerne, som sætter en ny pris for overførsler til 99 øre.

"Vi er meget tilfredse med, at vi nu har en aftale om et beløb for overførsler, som sikrer flere midler til vores medlemmers uvurderlige arbejde. Vi har haft en tæt og konstruktiv dialog med Mastercard, som med en ny løsning også bakker op om indsamlingsorganisationerne og den vigtige rolle, de har i samfundet," siger Ann Leistiko, formand for ISOBRO.

"Vi har en fælles ambition og et samarbejde, som vi ser frem til at udvikle. Vi vil blandt andet drøfte, hvordan Mastercard også kan bidrage med yderligere ressourcer, kompetencer og viden, som vil være til gavn for vores medlemmer."

Mastercard, som overtog Betalingsservice sidste år, tilbyder udover den traditionelle forretning med betalingskort løsninger til digital betaling af regninger, konto-til-konto overførsel mv. Selskabet har i dag mere end 300 medarbejdere i Danmark og Norge. ”

"I Mastercard har vi en lang tradition for at samarbejde med velgørende organisationer, og det kan vi nu også knytte til vores nye aktiviteter i Danmark. Aftalen med ISOBRO er skræddersyet til at støtte op om deres arbejde og giver os mulighed for at demonstrere, at vi anerkender den særlige rolle og betydning, som indsamlingsorganisationerne har," siger Peter Klein, Executive Vice President i Mastercard.

Den nye pris for overførsler med Betalingsservice for ISOBROs medlemmer vil gælde fra 1. juli 2022.


Kontakt:

ISOBRO
Formand Ann Leistiko, mobil +45 2240 1043


Karin Strand
Director of Communications, Mastercard
+46 72 143 8615
karin.strand@mastercard.com


Om ISOBRO
ISOBRO - Indsamlingsorganisationernes brancheorganisation – arbejder for at styrke medlemmerne og fremme deres fælles interesser, under hensyntagen til det enkelte medlems selvstændighed og handlefrihed, og at virke for en sund, etisk og samfundsansvarlig udvikling af indsamlingssektoren i Danmark, således at medlemmerne på bedst mulige måde kan løse deres opgaver. ISOBRO har 225 medlemmer og koordinerer en lang række indsamlingsaktiviteter på tværs af medlemmer eller hele branchen. Organisationen omfatter både internationale hjælpeorganisationer, kirkelige organisationer, nationale, sociale og humanitære organisationer, natur, miljø og dyreværnsorganisationer og sygdomsbekæmpende organisationer. 

Om Mastercard
Mastercard er en global teknologivirksomhed inden for betalingsløsninger. Med opkøbet i Danmark og Norge af Nets Corporate Services-forretning sidste år har Mastercard fået en mere markant position i Danmark og det øvrige Norden. Mastercard Payment Services omfatter bl.a. Betalingsservice i Danmark og tilbyder løsninger til digital betaling af regninger, konto-til-konto overførsler, realtidsoverførsler mv. og har mere end 300 medarbejdere i Danmark og Norge.


{
  "error": null,
  "ribbons": [
    {
      "id": "ctl00_PlaceHolderMain_RibbonPanel0_wrapper",
      "color": null,
      "image": "",
      "overlay_alpha": null
    },
    {
      "id": "ctl00_PlaceHolderMain_RibbonPanel10_wrapper",
      "color": null,
      "image": "/SiteCollectionImages/background/mastercard_1920x600_brandcircle_connections.png",
      "overlay_alpha": null
    }
  ]
}