API - i forbindelse med flyttingen må du gjøre noen tekniske endringer

Oppdatert 23.06.2023

Informasjon om endring av Mastercard Payment Services sine APIer​​

Mastercard Payment Services informerte i e-poster sendt 30. januar og 28. februar 2023 om en kommende endring som berører APIer i produkter som f.eks. eFaktura, AvtaleGiro, KAR, OCR og andre tjenester utviklet og driftet av Mastercard Payment Services. 

Den varslede endringen (endring av eksisterende url-adresse) gjennomføres i 2. og 3. kvartal 2023. Endringen vil kun påvirke endepunkter, mens funksjonalitet og applikasjoner forblir uendret. 

Tidslinje
 ​

Endring av URL for eFaktura B2C API ble startet 2. mai 2023, og sammen med dere er vi godt igang med å migrere kunder. Dog har vi tekniske forsinkelser på KAR API, OCR API, AvtaleGiro API og Combo API. Grunnet forsinkelsen, velger vi å flytte migreringen av kunder som benytter seg av disse APIene til over sommeren. Vi kommer tilbake til dere medio august med ny tidslinje for migreringen. Vi beklager forsinkelsen og ser frem til å starte migreringen etter sommeren. 

For å sikre en god og trygg gjennomføring for våre kunder, har vi valgt å flytte kunder gruppevis. Dere vil få informasjon om hvilken flyttegruppe deres selskap tilhører på e-post. Vi ber dere gjennomføre endringen i løpet av tidsperioden dere er tildelt. 

Mastercard legger til rette for en sømløs og enkel migrering for alle våre kunder og samarbeidspartnere. Dette betyr at Mastercard Payment Services har gjennomført grundig testing ved bruk av flere pilotkunder i forkant av endringen. Et dedikert kundestøtte-team er tilgjengelig på e-post for å besvare spørsmål, i tillegg til informasjonen som finnes på nettsiden.

Har dere noen spørsmål?
Ta direkte kontakt med Mastercard på: osl.migrering@mastercard.com​Kundemigrering​

Spørsmål
Har dere noen spørsmål kan disse rettes til osl.migrering@mastercard.com

Telefon: +47 24 14 05 47
(åpningstid 09:00-16:00 mandag-fredag)

{
  "error": null,
  "ribbons": [
    {
      "id": "ctl00_PlaceHolderMain_RibbonPanel10_wrapper",
      "color": null,
      "image": "/norway_/PublishingImages/hero-customer-migration.jpg?RenditionID=8",
      "overlay_alpha": null
    },
    {
      "id": "ctl00_PlaceHolderMain_RibbonPanel11_wrapper",
      "color": "#ffffff",
      "image": null,
      "overlay_alpha": null
    }
  ]
}